Predstavljamo žiri: Tomislav Krištof (Algebra, Hrvatska)

By 29.08.2014.SoMo Borac

U relativno mladoj grani, digitalnom marketingu, uvijek su dobrodošli kvalitetni ljudi. A upravo za kvalitetan kadar brine se Tomislav Krištof, voditelj katedre za digitalni marketing u Algebri.

Tomislava smo upitali: Je li teško prilagoditi digitalni obrazovni program s obzirom na brzinu kojom se stvari na toj sceni mijenjaju?

Kratak odgovor bi bio: ”Ne, ali…”, s naglaskom na ali. Digitalni marketing uključuje čovjeka i tehnologiju te ćemo lako prepoznati da se od te dvije stavke ubrzano mijenja tehnologija, ali čovjek (društvo) se ne mijenja tako brzo. To nam daje prostora da bazna znanja iz psihologije i marketinga primjenjujemo na novim digitalnim platformama i u tom procesu razlikujemo konstantu (čovjek) od varijabli (tehnologija). Putem te paradigme razvijamo i prilagođavamo program i kada tako postavimo stvari, sve se stigne kvalitetno napraviti. Naravno, potrebno je imati kvalitetna interdisciplinarna znanja, stoga se naši stručnjaci koji sudjeluju u razvoju programa neprestano usavršavaju, alternative nema.

somo-borac-1 CTA